LET SOM EN LEG

Det rigtige legetøj til dit barns udvikling – hver måned
LEVERING
LEG
FAVORIT
OMBYT
LEVERING

Når du tilmelder dig, spørger vi efter din terminsdato eller dit barns fødselsdato. Årsagen er, at du hver måned vil få ombyttet din legetøjskasse lige omkring denne dato. Du vælger selv, hvilken af de to datoer du vil have leveret.

Vi leverer altid din første legetøjskasse til din hjemmeadresse. De efterfølgende ombytninger sker i din nærmeste Dao pakkeshop.

Når din pakke er klar til afhentning i pakkeshoppen, modtager du en besked eller mail, og du indleverer din legetøjskasse i sammen ombæring. Fragten er betalt. Du modtager en returblanket på mail inden ombytningen. Du kan vælge at printe din returlabel eller at skrive blankettens 9 cifrede E- label code direkte på pakken. Koden finder du nederst til venstre på din returlabel, som du modtager få dage før ombytning.

Bor du i Aalborg, kan vi allerede nu tilbyde ombytning på dit dørtrin. En service vi også vil tilbyde i resten af Danmark, når vores distributionspartner er klar med denne service.

HVORFOR PÅ MIN TERMIN?

Vi anbefaler, at du registrerer terminsdatoen, så længe dit barn er under 20 måneder. Det skyldes, at dit barn gennemgår ti mentale kvantespring, også kaldet tigerspring, indenfor de første 20 levemåneder.

Udvælgelsen af vores legetøj tager udgangspunkt i forskning omkring udviklingsspring. På den måde kan vi sikre, at legetøjet passer til dit barns mentale ståsted, og indeholder funktioner som dit barn instinktivt er optaget af at gå på opdagelse i. Børn søger helt naturligt at gå på opdagelse i de færdigheder, som ligger lige udover de evner, de i forvejen kender, for på den måde at udvikle sig mentalt og motorisk via sin nærmeste udviklingszone (NUZO).

På den måde modtager du altid alderssvarende legetøj…

 • dit barn har forudsætninger for at forstå
 • som rent faktisk optager dit barn
 • der støtter dit barns mentale fremskridt
 • som øver og styrker dit barns motorik lige nu

LEG

Leg med det helt rigtige legetøj i en måned.

Hvorfor er det vigtigt?

Ved at præsentere dit barn for legetøj, som han eller hun har forudsætninger for at forstå og instinktivt er optaget af, øger du sandsynligheden for, at dit barn får succes med sine anstrængelser. Børn, som oplever, at de lykkes allerede fra begyndelsen, har et stærkt fundament at bygge deres sælværd ud fra. Derfor sammensætter vi legetøj til dig og dit barn, så du nemt kan starte leg, som interesserer og stimulerer dit barn lige nu.

I kassen finder du…

 • 4 stykker legetøj
 • viden om dit barns udvikling lige nu
 • … og hvorfor legetøjet passer til dit barns udviklingsspring
 • en blanket til at bedømme legetøjets legeværdi

Nogle evner øver barnet sig på længe, inden det mestrer det helt. Derfor vil du opleve, at noget legetøj fokuserer på samme motoriske eller mentale evner – men altid på en ny måde.

FAVORIT

Er dit barn blevet glad for et stykke legetøj?

Det er slet ikke noget problem.

Så let er det at købe et produkt fri…

 • Undlad at lægge legetøjet tilbage i kassen
 • Akryds “køb mig fri”-ikonet på den vedlagte blanket
 • Prisen står altid på blanketten
 • Husk at vedlægge blanketten, inden du lukker kassen og ombytter i din pakkeshop

Dit køb registreres, når vi modtager kassen, og vi sender en faktura til din mail.

LeJetøjskassen er en unik mulighed for jævnligt at inspirere dit barn med legetøj, som du ikke selv havde tænkt på. Opdag dit barns unikke præferencer og se, hvilke produkter dit barn foretrækker at bruge mest tid på. Hvad du foretrækker er ikke nødvendigvis det samme, som dit barn synes er sjovt.

OMBYT

Hver måned udskiftes dit legetøj.

Hvordan fungerer det?

 • Du leverer legetøjet tilbage efter 30 dage
 • Når din næste kasse afsendes fra vores lager i Aalborg, modtager du en mail med din returlabel / E- label code.
 • Du vælger selv, om du vil printe din returlabel og sætte den på kassen, eller om du vil skrive den 9 cifrede E-label code direkte på kassen. Koden finder du på returblanketten nederst til venstre.
 • Bedøm gerne legeværdien af legetøjet på den medfølgende blanket
 • Afkryds på blanketten, hvis du beholder en favorit
 • Læg legetøjet tilbage i kassen sammen med blanketten
 • Når den nye kasse er klar til afhentning i pakkeshop (typisk 2-4 dage efter du har modtager returblanketten) indleverer du din nuværende kasse i samme ombæring.

Vi kan tilbyde ombytning på din hjemmeadresse, hvis du bor i Aalborg Kommune.

RENT OG GRØNT

Du modtager altid legetøj, som er rent og steriliseret med rengøringsmidler, der er egnede til rengøring af legetøjet til børn under 3 år. Vi har ekstra fokus på rengøringsprocessen, så du og dit barn trygt kan lege med rent legetøj.

Hver gang du ombytter, skåner du miljøet, fordi du er med til at mindske overforbrug og overproduktion af emballage.

Tak fordi du er med til at passe på den klode, vores børn skal vokse op på.