LET SOM EN LEG

Legetøj til dit barns udvikling – hver måned

LEVERING
LEG
FAVORIT
OMBYT
HVORNÅR FÅR JEG PAKKEN?

Når du tilmelder dig, spørger vi efter din terminsdato eller dit barns fødselsdato. Årsagen er, at du hver måned skal ombytte din legetøjskasse lige omkring denne dato. Du vælger selv, hvilken af de to datoer du vil benytte.

Vi leverer din første legetøjskasse til din hjemmeadresse, hvis kassens størrelse tillader det. De efterfølgende ombytninger sker i din nærmeste Dao pakkeshop.

Når din pakke er klar til afhentning i pakkeshoppen, modtager du en besked eller mail, og du indleverer din nuværende legetøjskasse i samme ombæring, senest 2 dage efter, således vi kan opretholde vores cirkulære koncept.

Fragten for levering og ombytning er gratis.

Du modtager en returblanket på mail inden ombytningen. Du kan vælge at printe din returlabel eller at skrive blankettens 9 cifrede E- label code direkte på pakken. Koden finder du nederst til venstre på din returlabel, som du modtager få dage før ombytning.

Tilmelder du dig mindre end en uge efter, at dit barns terminsdato er overskredet i den aktuelle måned, skynder vi os selvfølgelig at sende din kasse, så du ikke skal vente 3 uger med at modtage din legetøjskasse.

HVORFOR PÅ MIN TERMIN?

Vi anbefaler, at du registrerer terminsdatoen, så længe dit barn er under 20 måneder. Det skyldes, at dit barn gennemgår ti mentale kvantespring, også kaldet tigerspring, indenfor de første 20 levemåneder. Og i hver kasse finder du en blanket, som giver dig viden om det spring, som dit barn befinder sig i og inspiration til lege.

Udvælgelsen af vores legetøj tager udgangspunkt i 35 års forskning omkring udviklingsspring og et samarbejde med eksperter indenfor en bred vifte af fagområder. Under fanen eksperter kan du læse mere om de personer, som løbende bidrager med deres viden omkring børns udvikling fra 0-3 år. På den måde kan vi sikre, at legetøjet passer til dit barns mentale ståsted, og indeholder funktioner som dit barn instinktivt er optaget af at gå på opdagelse i. Børn søger helt naturligt at gå på opdagelse i de færdigheder, som ligger lige udover de evner, de i forvejen kender for på den måde at udvikle sig mentalt og motorisk via sin nærmeste udviklingszone (NUZO).

På den måde modtager du alderssvarende legetøj…

 • dit barn har forudsætninger for at forstå
 • der støtter dit barns mentale fremskridt
 • som øver og styrker dit barns motorik lige nu

UDVIKLING GENNEM LEG

Giv dit barn muligheden for at gå på opdagelse i sine evner med varierede oplevelser.

Ved at præsentere dit barn for en variation af legetøj, som de har forudsætninger for at forstå, og instinktivt er optaget af i deres udvikling, giver du det muligheden for selv at vælge til og fra. Kassernes indhold er ikke kun afstemt i forhold til udviklingsspring, – de er også sammensat med fokus på fordybelse og bevælgelse. Fordi vi ved, at alle dage ikke er ens, og indimellem er humøret mere til det ene, end til det andet. Vi anbefaler altid at du følger dit barn og engagerer dig i legen. Når børn skal lære om verdenen, gør de det bedst gennem opmuntring, vejleding og støtte. Børn, som oplever, at de lykkes allerede fra begyndelsen, har et stærkt fundament at bygge deres selvværd ud fra. Derfor sammensætter vi legetøj til dig og dit barn, så du nemt kan starte en leg, som interesserer og stimulerer dit barn lige nu.

I kassen finder du…

 • 4 stykker legetøj
 • viden om dit barns udvikling lige nu
 • … og hvorfor legetøjet passer til dit barns udviklingsspring
 • en blanket til at bedømme legetøjets legeværdi

Nogle evner øver barnet sig på længe, inden det mestrer det helt. Derfor vil du opleve, at noget legetøj fokuserer på samme motoriske eller mentale evner – men altid på en ny måde.

VIL DU BEHOLDE NOGET LEGETØJ?

Er dit barn blevet glad for et stykke legetøj?

Så let er det at købe et produkt fri…

 • Undlad at lægge legetøjet tilbage i kassen
 • Afkryds “køb mig fri”-ikonet på den vedlagte blanket
 • Medlemsprisen står altid på blanketten
 • Husk at vedlægge blanketten, inden du lukker kassen og ombytter i din pakkeshop

Dit køb registreres, når vi modtager kassen, og vi sender en anmodning på MobilePay.

LeJetøjskassen er en unik mulighed for jævnligt at inspirere dit barn med legetøj, som du ikke selv havde tænkt på. Opdag dit barns unikke præferencer og se, hvilke produkter dit barn foretrækker at bruge mest tid på. Hvad du foretrækker er ikke nødvendigvis det samme, som dit barn synes er sjovt.

OMBYT

Hver måned udskiftes dit legetøj.

Hvordan fungerer det?

 • Du leverer legetøjet tilbage efter 30 dage
 • Når din næste kasse afsendes fra vores lager i Aalborg, modtager du en mail med din returlabel / E- label code.
 • Du vælger selv, om du vil printe din returlabel og sætte den på kassen, eller om du vil skrive den 9 cifrede E-label code direkte på kassen. Koden finder du på returblanketten nederst til højre.
 • Bedøm legeværdien af legetøjet på den medfølgende blanket
 • Afkryds på blanketten, hvis du beholder en favorit
 • Læg legetøjet tilbage i kassen sammen med blanketten
 • Når den nye kasse er klar til afhentning i pakkeshop (typisk 2-4 dage efter du har modtager returblanketten) indleverer du din nuværende kasse i samme ombæring.
RENT OG GRØNT

Du modtager altid legetøj, som er rent og steriliseret med rengøringsmidler, der er egnede til rengøring af legetøjet til børn under 3 år. Vi har ekstra fokus på rengøringsprocessen, så du og dit barn trygt kan lege med rent legetøj.

Hver gang du ombytter, skåner du miljøet, fordi du er med til at mindske overforbrug og overproduktion af emballage🍃