LeJetøjskassen

369,00 DKK / måned

Vi anbefaler, at du indtaster barnets terminsdato, så leveringerne følger hjernens udvikling, alternativt fødselsdato.

DU OMBYTTER HVER MÅNED
Dine ombytninger foretager du i din valgte Dao pakkeshop. Ombytningerne er altid gratis. Vi sender en returblanket til din mail 3 dage før ombytningen.

Kategori:

MEDLEMSKABET

Medlemsprisen er 369 kr./måned. Abonnementerne er altid uden binding og de månedlige ombytningerne er altid gratis. Læs mere om konceptet og hvordan vi udvælger legetøjet til de specifikke udviklingsspring.

Har du spørgsmål til konceptet, så skriv til os i chatten eller på mail info@lejetojskassen.dk

MEDLEMMERNE OG EKSPERTER UDVIKLER KONCEPTET

Lejetøjskassens medlemmer bedømmer legeværdien af det legetøj de modtager hver måned. Bedømmelserne bruger vi til at forbedre sammensætningen af vores alderssvarende legetøjskasser. Herudover samarbejder vi med en række eksperter, som alle har speciale i børns udvikling og trivsel fra 0- 3 år. Deres faglighed bidrager til udvælgelsen af legetøjet og teksterne om barnets udvikling, som vores medlemmer modtager i kassen hver måned.

ET BÆREDYGTIGT KONCEPT

Du og dit barn har legetøjet i 30 dage og køber kun dit barns favoritter.

Du er med til at opretholde et cirkulært flow i vores koncept ved at ombytte den samme dag, som du modtager din afhentningspåmindelse. Dog seneste 3 dage efter, så dit barn ikke går glip af lærerige dage med sin næste legetøjskasse. Du afhenter og indleverer i pakkeshoppen –  og altid i samme ombæring.

Ombytningsdatoen er den samme hver måned (har du eks. registreret dit barns termins-/fødselsdato til d. 14. maj 2020, er din ombytningsdato altid lige omkring den 14. i hver måned).
Du modtager altid en gratis returblanket på mail 3 dage før din ombytning.

KØB AF LEGETØJ

Du har mulighed for at frikøbe legetøjet, hvis dit barn har fundet en favorit. Priserne står på den medfølgende blanket, hvor du afkrydser de produkter du ønsker at beholde. Når vi modtager kassen og tjekker indeholdet, vil du modtage en Mobile Pay anmodning på det legetøj, som du har valgt at beholde.

Har du ikke Mobile Pay kan du modtage vores kontonummer, som du let kan overføre til.